Erdoğan Kaplan “Tutamayacağım Sözler Asla Vermem”

CHP Tekirdağ büyükşehir belediye başkan A.Adayı Erdoğan Kaplan,Trakya Türk Tv nin beğenilen programı çözüm masasaı programına katılarak Trakya Türk Tv genel yayın yönetmeni Yaşar Polat’ın sorularını yanıtladı. 

  İlgiyle izlenen program da kendini tanıtan KAPLAN,  CHP sinin  kurucu ilçe başkanlığı,Saray belediyesinin 3 dönem belediye başkanlığını yaptığını,CHP 22. Dönem milletvekili olarak Tekirdağ’ı TBMM de temsil ettiğini ve aynı zamanda  CHP PM üyeliği görevlerinde bulunduğunu açıkladı. 

CHP sinin Tekirdağ’daki önemli isimlerinden olan Kaplan, “ YAPAMAYACAĞIM İŞLER VE TUTAMAYACAĞIM SÖZLER VERMEM,YALAN SÖYLEMEM” DEDİ.

                      KAPLAN “ DEVLETİ BİLİYORUM,BELEDİYECİLİĞİ BİLİYORUM,SOKAĞI BİLİYORUM”

Program sunucusu Polat’ın sorularını samimi şekilde yanıtlayan Kaplan. Neden aday adayı oldunuz? Sorusu üzerine ise “Sonsuz bir tecrübem var. Devleti biliyorum,belediyeciliği biliyorum, sokağı da biliyorum .Kendime güveniyorum. Projelerimize güveniyorum.CHP sine en fazla oyla seçim kazandıracağıma inandığım için aday adayı oldum. Belki iddialı gelebilir ama bundan çok eminim ki en az yüzde 50 ile seçimi kazanacağımıza inancım tam. Ben, hiç seçim kaybetmedim “dedi. Kaplan konuşmasının devamında ise “  Belediye başkanı olmam halinde ilçe belediye başkanlarımla her zaman omuz omuza ve birlikte hareket edeceğimin de bilinmesini isterim.Amacım, Tekirdağ’ımızın, Türkiye genelinde adının duyulması ve örnek gösterilmesi,, Buna yönelik hazırladığımız ciddi projeleri de adaylığım açıklanır,açıklanmaz kamuoyuyla paylaşacağım.”dedi.

           CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI KAPLAN “TÜM SPOR KULÜPLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIM”

  Program sunucu Polat’ın Spora olan ilgisinin olup olmadığı sorusu üzerine ise Kaplan “ 15 yıl futbol oynadım. Tekirdağspor, Tekirdağımızın adını taşıması sebebi ile 1. Ligde oynaması gerekli.. Elimden geldiğince sadece Tekirdağspora değil,tüm amatör kulüplerimizin yanında olacağımın ve destekleyeceğimin sözünü veriyorum”dedi.

      “ KADINLARIN VE GENÇLERİ DESTEKLEYECEĞİM”

   Trakya Türk Tv Çözüm masası programı sunucusu Yaşar Polat’ın konuğu  olan CHP Tekirdağ belediye başkan a.adayı Erdoğan Kaplan, gençlerle ilgili soru üzerine “ Ben eğitimciyim, gençler benim için çok önemli.. Gençlerimiz ve kadınlarımız için hazırladığımız sosyal projelerimiz var. Kooperatifler kuracağız.Kadınlar ve gençler kendilerini yalnız hissetmeyecekler.” Dedi.

  Samimi ve kararlı tavırları ile dikkat çeken CHP Tekirdağ milletvekili Erdoğan kaplan’ın konuk olduğu programa gelen yoğun destek mesajları ise gözlerden kaçmadı.