ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan WCF Amerika Kıtaları Toplantısı’nda Ülkemizi Temsil Etti

  • İzzet VOLKAN;  T.C. Bogota Büyükelçisi Sayın Beste PEHLİVAN SUN ile Görüştü

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyesi İzzet VOLKAN, Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığını yürüten TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ve Türk iş dünyasını temsilen WCF Amerika Kıtaları Toplantısı için Kolombiya’nın Başkenti Bogota’ya giderek TOBB heyeti ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Bogota Büyükelçisi Sayın Beste PEHLİVAN SUN ile görüştü. 

Ziyarete; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan ÜLKEN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi Üyesi Sayın İzzet VOLKAN, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Sayın Ayhan ZEYTİNOĞLU, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Sarp KALKAN, AB ve Dışilişkiler Daire Başkanı Sayın Mustafa BAYBURTLU, Uzman Yardımcısı Sayın Simay TUNÇKILIÇ ve TOBB Özel Kalem Müdür Yardımcısı Sayın Yücel Burak TATLI katılımda bulundu.

Görüşmede Büyükelçi Sayın Beste PEHLİVAN SUN, Türkiye-Kolombiya ilişkileri hakkında bilgi verirken, İzzet VOLKAN ziyaret nedeni ve program hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

  • İzzet VOLKAN;  Bogota TSO Başkanı Sayın Ovidio Claros POLANCO ile Görüştü

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığını yürüten TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ve Türk iş dünyasını temsilen WCF Amerika Kıtaları Toplantısı için Kolombiya’nın başkenti Bogota’da bulunan Çorlu TSO  Yönetim Kurulu Başkanı ve WCF Genel Konsey Üyesi İzzet VOLKAN, Bogota Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ovidio Claros POLANCO ile görüştü. 

Görüşmede Türkiye-Bogota ticari ve iktisadi ilişkileri ele alınarak, ilişkilerin geliştirilmesi konusunda Çoru TSO  ve Bogota TSO tarafından yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.

  • İzzet VOLKAN;  Kanada Ontario Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Louie DİPALMA  ile Görüştü.

Çorlu TSO  Yönetim Kurulu Başkanı ve WCF Genel Konsey Üyesi İzzet VOLKAN, Kanada Ontario Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Louie DİPALMA  ile görüştü. 

Görüşmede Türkiye- Kanada Ontario ikili  ilişkilerin geliştirilmesi konusunda yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

  • İzzet VOLKAN  Türk iş dünyasını temsilen;  WCF Amerika Kıtaları Toplantısı’na Katıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi Üyesi İzzet VOLKAN, Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığını yürüten TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ve Türk iş dünyasını temsilen, Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenen WCF Amerika Kıtaları Toplantısı’na  katıldı. 

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, başkanlığını yaptığı Dünya Odalar Federasyonu’nun Amerika Kıtaları Toplantısı’na online olarak katılarak, görüşlerini aktardı.                                                                                           

 HİSARCIKLIOĞLU; “Küresel ekonomi önemli bir dönüşümden geçiyor. İklim değişikliği ve dijitalleşme iş yapma biçimlerini değiştiriyor. Dünya odaları ve iş dünyası olarak daha fazla iş birliğine ihtiyacımız var” dedi.

  • İzzet VOLKAN;  Kolombiya  Bilim Teknoloji ve İnovasyon Bakan Yardımcısı Sn.Yesenia Olaya REQUENE ile Bir Araya Geldi.                                                                                                                        

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi Üyesi İzzet VOLKAN, Kolombiya  Bilim Teknoloji ve İnovasyon Bakan Yardımcısı Sayın Yesenia Olaya REQUENE ile bir araya geldi.                                                                                                                        

Görüşmede, iki ülke arasındaki işbirliği fırsatları değerlendirildi.

İzzet VOLKAN, WCF İcra Komitesi ve Genel Konsey Toplantılarına Katıldı.

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Amerika Kıtaları Toplantısı için, WCF Başkanlığını yürüten TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ve Türk iş dünyasını temsilen Kolombiya’nın Başkenti Bogota’ya giden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi Üyesi Sayın İzzet VOLKAN,  WCF İcra Komitesi ve Genel Konsey Toplantılarına katıldı.                                                                                                            

  TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Başkanı olduğu Dünya Odalar Federasyonu’nun İcra Komitesi ve Genel Konsey toplantılarına online olarak iştirak ederek görüşlerini aktardı.

  Saygılarımla,

İzzet VOLKAN

      Başkan

HABER GÖRSELLERİ