Oda Başkanları Ahmet Sarıkurt’u Destekliyor

Çorlu’da faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret etti. Oda başkanlarının Başkan Sarıkurt’u birlikte ziyaret etmesi, yerel seçimler öncesi aday adaylık sürecinde önemli günlerden geçerken “oda başkanlarından Sarıkurt’a tam destek” olarak yorumlandı.

Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Recep Karıksız, Çorlu Bakkallar Bayiler Manavlar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı, Çorlu Terziler Konfeksiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Çolak, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Türkan Kuluptakan, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Üstek ve Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkârlar Odası Başkanı Rüstem Duman, bir araya gelerek Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret ederek geçtiğimiz haftalarda oda ziyaretlerinde bulunan Başkan Sarıkurt’a iadeiziyaret gerçekleştirdiler.

Yerel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreçlerinin yeni tamamlandığı ve aday adaylarının yoğun bir çalışma döneminde olduğu günlerde Çorlu siyasetinde de hareketli zamanlar yaşanırken sosyal medyada adaylar tarafından paylaşılan fotoğraflar, seçim yarışında takipçilere önemli mesajlar veriyor. Ahmet Sarıkurt’un sosyal medyasında oda başkanları ziyareti olarak paylaşılan bu fotoğraf, bazı siyasi çevrelerce “Oda başkanları Sarıkurt’a tam destek veriyor.” şeklinde yorumlandı.

Oda başkanlarının ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Sarıkurt; “Çorlu’da yıllardır uyum içerisinde çalıştığımız, her ay düzenli bir şekilde bir araya gelerek Çorlu’muzu, Çorlu’muzun geleceğini konuştuğumuz değerli oda başkanlarımızı ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyuyorum. Oda başkanlarımızla yaptığımız ortak çalışmalar, düzenli olarak fikir alışverişinde bulunmamız ve zaman zaman birlikte projeler üretmemiz, bizim ‘birlikte yönetim’ anlayışımızın bir göstergesi. Çorlu’muzu birlikte yönettiğimiz meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve onların Çorlu’muz adına görüşleri, fikirleri bizim için çok kıymetli. Bugün bir araya geldiğimiz oda başkanlarımızın her birine ziyaretleri ve değerli görüşleri için teşekkür ediyorum.” dedi.